Betörés utáni helyreállítás 0-24h

   

Betörés utáni helyreállítás, zárak javítása, zárak cseréje 0-24h!

Betörés utáni helyreállítások Éjjel-Nappal.Ha sajnos önhöz is betörtek hívja zárszerelő mestereinket, akik gyorsan, precízen, pontosan és reális áron megoldják önnek a betörés utáni helyreállítás és zárcsere vagy zárszerelés problémákat.

Betörés után elsődleges szempont, hogy a megrongált zárat és ajtót mindnél hamarabb helyre legyen hozva. A zárak ki legyenek cserélve, az ajtó körül ha az is sérült, az is helyre legyen hozva.

Betörés utáni helyreállítás után a zárakat olyan minőségi zárra szabad kicseréltetni, ami megtudja akadályozni azt, hogy újból betudjanak hozzánk törni.

Betörés utáni helyreállítás, zárcsere, zárjavítás, zárszerelés

Komplex Zár szolgáltatások az év minden napján.Betörés után amikor helyre lett állítva a kár, szereltessen fel biztonsági hevederzárat. A hevederzár nagyon sok kellemetlen helyzetektől megtudja önt óvni illetve lakását. Olyan kellemetlen helyzetektől mint a betörések stb.

Ha nem is hevederzárat, de mindenféle képen célszerű olyan biztonsági zárat felszereltetni ami a gyakori betörési módszerek ellen védettek! Ide sorolhatóak például az ajtó feszítések, ajtó berúgások, savazások, fúrások, finom nyitások stb.

Betörés utáni teljes helyreállítás 0-24h Budapest és környékén.

Gyors Szolgálat Budapest

Referenciáink:

Fővárosi Rendőrkapitányság
Kerületi rendőrkapitányságok
ORFK.
BRFK
Tűzoltóság
Mentők
Bankok
Biztosítók
Nagykövetségek
Budapesti önkormányzatok
Tv2
Kékfény

Kapcsolat:
Acélpajzs - Kulcs Kft.
1077 Budapest. Király u.
Telefon: +36 30 827 3360
Mobil: +36 70 237 7471
Nyitva: