Non-Stop Zárcsere Budapesten

   

Zárcsere, ajtózár cseréje reális áron akár 30 percen belül.

Minden nap 24 órás ügyelettel, ingyen kiszállással Budapesten!A zárcsere több mint egyszerű kulcs cserebere a kulcstartóján. Zárcsere után otthona védetté válik az illetéktelen behatolástól. Ez pénzben aligha kifejezhető összeg, ezért túl drága zárcsere egyszerűen nem is létezik. A szolgáltatásért kifizetett összeg általában töredéke a betörések okozta kárnak vagy veszteségnek.

Sokan nem is hiszik milyen fontos a mai világban a zárcsere. Pedig sokszor a legegyszerűbb dolgok jelentenek megoldást a mindennapi problémákra, vagy azok elkerülésére. Ilyen lehet egy egyszerű zárcsere is.

tovább olvasom..

5 tipikus eset, amikor létfontosságú a zárcsere:

A zár elromlik ..

Amikor egy zár használhatatlanná válik, nincs mit tenni, jöhet a zárcsere. Nem minden zárat érdemes azonban saját kezűleg kicserélni, még ha ezermesternek is érzi valaki magát. A biztonságos zárcsere érdekében érdemes szakembert hívni.

A kulcs elveszett..

Ha elveszik a kulcs nem érdemes gondolkodni, azon, hogy szükséges-e a zárcsere. Nem tudhatjuk ki találta meg, hová került, így azt sem tudhatjuk, hogy otthonunk továbbra is biztonságos védelem alatt áll-e.

Zárcsere beletört kulcs esetén..

Mikor beletörik a kulcs a zárba szintén zárcsere szükséges, mivel a beletört kulcs darabot szinte lehetettlen kivenni a zárból.

Régi típusú zár esetén..

A régi típusú zárak többsége még a mai napig jól működik. Ezzel nincs is baj. A probléma ott kezdődik, amikor a tolvajok, betörők könnyűszerrel ki tudják nyitni a régi zárakat, és lakásunk már nincs biztonságban. Sajnos a betörők felkészültebbek, jobban naprakészek az újdonságok területén, mint a lakók.

Lakásvásárlás, tulajdonosváltás esetén..

Lakásvásárlás esetén nagyon lényeges, hogy megtörténjen a zárcsere. Nem tudhatjuk ugyanis, hogy hány másolat készült a kulcsokról, kinek van még kulcsa lakásunkhoz rajtunk kívül. Célszerű ilyenkor a zárakat a már meglevőnél modernebbre, biztonságosabbra cserélni.

Mire figyeljen oda zárcsere előtt?

Érdemes okosan dönteni.Először is érdemes odafigyelni arra, hogy soha ne a legolcsóbb zárat vegyük meg. Az olcsó, rossz minőségű, vagy régi típusú zárak nem nyújtanak védelmet otthonunknak. Jó tudni, hogy a betörők manapság már olyan dörzsöltek és jól képzettek, hogy a bejárati ajtót úgy is ki tudják nyitni, hogy behatolásnak semmilyen nyoma nem látható a záron.

Mit tehetünk ez ellen?

Elsősorban azzal védekezhetünk, ha a zárcsere során biztonságos, a biztosító követelményeinek is megfelelő, modern zárra cseréljük a régi, elavult zárainkat. Legjobb, ha mindezt szakemberre bízza, hiszen akkor biztos lehet benne, hogy olyan zárat vásárol, ami megbízható, és hosszú távon megfelel a mai kor követelményeinek.

Hívja zárcsere csapatunkat még ma, és járjon mindig egy lépéssel a betörők előtt!

Gyors Szolgálat Budapest

Referenciáink:

Fővárosi Rendőrkapitányság
Kerületi rendőrkapitányságok
ORFK.
BRFK
Tűzoltóság
Mentők
Bankok
Biztosítók
Nagykövetségek
Budapesti önkormányzatok
Tv2
Kékfény

Kapcsolat:
Acélpajzs - Kulcs Kft.
1077 Budapest. Király u.
Telefon: +36 30 827 3360
Mobil: +36 70 237 7471
Nyitva: