Non-Stop Zárszerviz Budapesten

   

Zárszerviz éjjel-nappal, Zárszerviz gyorsszolgálat

Zárak szervízelése garanciával Budapesten és Pesten.Zárszerviz szolgáltatásunk éjjel-nappal hívható, felkészült szakembereink szakszerű eszközökkel, gyors és precíz munkát végeznek. Legyen szó zárjavításról, zárcseréről, zárnyitásról, hevederzár felszerelésről.

Non- Stop kijáró zárszervíz ügyeletünk igyekszik Budapesten és Pest megye területén 1 órán belül a helyszínre érkezni és gyors segítséget biztosítani.

Mikor van szükség zárszerviz igénybevételére?

Ha a kulcs beletörött a zárba..

Gyakori probléma a zárba beletört kulcs. Az is rendszeresen előfordul, hogy nem az egész kulcs, hanem csak annak egy része marad a zárban. A végeredmény ugyanaz: jöhet a zárszerviz.

Ha meghibásodott a zár..

Ha a zár látszólag felmondja a szolgálatot, érdemes szakembert hívni, ugyanis nem biztos, hogy egyből zárcserére van szükség, sok esetben megmenthető a zár, és elegendő a zárkarbantartás is.

Ha karbantartásra van szükség..

A zárak időnként karbantartásra szorulnak, az egyszerű és a bonyolult zárakat is beleértve. A komolyabb zárak karbantartását nem tanácsos saját kezűleg elvégezni, mert általában többet árt, mint használ, célszerű inkább a munkát szakértő kezekre bízni.

Hívja a zárszerviz ügyeletünket bizalommal!

Éjjel és Nappal egyaránt megoldjuk a zárral kapcsolatos problémákat.Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a záraknak ugyan úgy zárszerviz szolgálatra van szükségük mint például autóknak. A zár ugyan úgy tönkre tud menni egyik napról a másikra, mint bármi más. De ezt kitudjuk védeni azzal ha igénybe vesszük a zárszerviz szolgáltatást.

Ne várja meg míg elromlik a zár. Akad vagy szorul, esetleg nehezen működik! Hívja a zárszerviz kollégáinkat. Zárszerviz azonnali ingyenes kiszállással.

Garanciális munkavégzés:

Az általunk beszerelt zárakra 1 év garanciát vállalunk. Ha rendeltetés szerűen használták a zárat, de az valami okból kifolyólag meghibásodott, akkor ingyen és bérmentesen kicseréljük Önnek.

Azonnali zárszerviz szolgáltatással állunk rendelkezésére! A hét bármely napján hívhat bennünket!

Gyors Szolgálat Budapest

Referenciáink:

Fővárosi Rendőrkapitányság
Kerületi rendőrkapitányságok
ORFK.
BRFK
Tűzoltóság
Mentők
Bankok
Biztosítók
Nagykövetségek
Budapesti önkormányzatok
Tv2
Kékfény

Kapcsolat:
Acélpajzs - Kulcs Kft.
1077 Budapest. Király u.
Telefon: +36 30 827 3360
Mobil: +36 70 237 7471
Nyitva: